7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, maart 25, 2023
No menu items!

Draka maakt uitbreiding van kabel-TV-net in Turkije mogelijk

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Draka maakt uitbreiding van kabel-TV-net in Turkije mogelijk
Belangrijk contract voor 600 km hoofdkabelverbindingen met coaxen 150 km met glasvezel maken uitbreiding van digitale breedbanddienstenin diverse regio’s mogelijk
Amsterdam, 05 Mei 2010 /EZPress/ – Draka Communications, een van de grootste producenten en leveranciers van (optische en koper)kabels op de wereldmarkt, heeft een belangrijk contract gesloten voor de levering van koper- en glasvezelkabel t.b.v. de aanleg en uitbreiding van de kabel-TV-backbone-infrastructuur in Turkije. De partner van Draka in Turkije, Focabex, neemt in de loop van 2010 ongeveer 600 km koperkabel met geringe demping af voor ondergrondse en bovengrondse aanleg. Tevens levert Draka 150 km hoogwaardige multikern-glasvezelkabel.
“Draka heeft al een jarenlange relatie met de Turkse telecommunicatiebedrijven; dus we zijn verheugd dit belangrijke contract (via onze lokale partner) wereldkundig te kunnen maken. Het komt tegemoet aan de toenemende vraag naar bandbreedte voor backbone-infrastructuren,” zegt Thilo Hamm, EMEA product manager CATV & RF Products bij Draka Communications. “In al onze markten zien wij grote technologische verbeteringen en uitbreidingen van (digitale) omroep- en communicatienetwerken.”
“Wij hebben Draka als een betrouwbare partner leren kennen, die de hoogste kwaliteit kabels levert, glasvezel en koper, die veel op voorraad heeft en uitstekend is ingespeeld op de wensen en eisen van de Turkse markt,” zegt Murat Ayvaz, algemeen directeur van Focabex, Draka’s partner, gevestigd in Istanboel.
Draka is een erkende leverancier van kabel-TV-projecten in Turkije, dat met 73 miljoen inwoners en sterk groeiende markt voor telecommunicatiediensten vormt. Sneller internet voor consumenten en bedrijven, de introductie van CDMA en 3G-technologieën in mobiele telefonie, de komst van onderwijs op afstand, digitale TV en nieuwe services zijn stuk voor stuk belangrijke factoren in de ontwikkeling van de markt. De grootste Turkse kabeltelevisie-aanbieder geeft ongeveer 180 kanalen door en beschikt over satellietkopstations in Ankara, Istanboel, Izmir en andere grote steden. De satellietstations en drie omroepsatellieten zijn eigendom van en worden geëxploiteerd door Turksat.
//Einde bericht
Bron: Draka
Bron: http://www.ezpress.eu/news/14963/Draka_maakt_uitbreiding_van_kabelTVnet_in_Turkije_mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here