7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Turkse holding verbied praten over crisis

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Boydak, een Turkse holding, heeft door een moraliserend beleid geprobeerd de negatieve internationale trend te doorbreken. Dit beleid lijkt enigszins een positieve invloed te hebben gehad op het bedrijf, aangezien in 2009 een groei van meer dan 9% werd behaald en er voor 2010 een groei van 11% wordt verwacht. De groei van het bedrijf, dat voornamelijk in meubels doet, gaat tegen de mondiale negatieve trend van de meubelbranche in. Het bedrijf wil nu zijn aandeel in de energieproductie in Turkije vergroten door 1 miljard te investeren in duurzame energie.
Het bedrijf is een van vele Turkse bedrijven die het goed deden in de crisis, en ook een van vele die grote investeringen plant te doen in duurzame energie.
Turkije haalt momenteel al zo’n 40% van zijn energiebehoefte uit duurzame bronnen. Nederland haalt zo’n 1,3% uit duurzame energie.
Bron: http://www.todayszaman.com/tz-web/news-209325-boydak-plans-1-billion-entrance-into-renewable-energy-sector.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here