7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

100% pure granaatappelsap van Turkse bodem

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Eind vorig jaar presenteerde Gnar Juice twee nieuwe smaken: 100% Pure granaatappel-Bosbes en 100% Pure Granaatappel-Sinaasappel. De granaatappels van speciaal geselecteerde velden in Turkije zorgen voor een goddelijke smaak!
De nieuwe smaken van Gnar Juice zijn gemaakt van puur sap, zonder enige toevoeging als suikers, kunstmatige kleur-en smaakstoffen of E-nummers. Sinds dit jaar wordt de 100% pure granaatappelsap van Gnar Juice inmiddels succesvol verkocht op meer dan 500 verkooppunten. De gemiddelde Nederlander lijkt aardig bekend te zijn met de gezondheidsvoordelen, maar de smaak van puur granaatappelsap was relatief onbekend.
Eenmaal geproefd wordt het gezonde sap een welkome aanvulling voor de boodschappenlijst. Met de granaatappel-bosbes en granaatappel-sinaasappelvarianten, heeft Gnar Juice nu een smaakvolle lijn van gezonde pure sappen.
Gezondheid
De granaatappel dankt zijn ‘goede naam’ aan de bijzonder krachtige polyphenol anti-oxidanten die hij bezit. Juist deze moleculen beschermen de lichaamscellen tegen schadelijke vrije radicalen door ze op te sporen en te vernietigen. Recent wetenschappelijk onderzoek bevestigt de eeuwenoude mythe rondom de granaatappel dat de rode vrucht bevorderlijk zou zijn voor de gezondheid.
Verkrijgbaarheid
Gnar Juice is ondermeer verkrijgbaar bij vele groente-en fruitspecialisten, reformzaken, delicatessenwinkels, maar ook in de horeca. Gnar Juice is 12-22 maanden houdbaar. De lange houdbaarheid heeft geen nadelige gevolgen voor de smaak, de hoeveelheid anti-oxidanten of de hoogwaardige kwaliteit van het product.
Zie voor meer informatie www.greenhubimports.nl.
Bron: AGF

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here