7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Inkomende handelsreis glastuinbouwkolom Turkije, 27 september t/m 1 oktober 2010

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In opdracht van NL EVD Internationaal organiseert Phaff Export Marketing een inkomende handelsreis uit Turkije. Deze activiteit wordt gefinancierd in het kader van het programma 2g@there. De Turkse deelnemers (maximaal 20) zijn eigenaren van grote tuinbouwbedrijven in Turkije en bedrijven die plannen hebben om in de glastuinbouw te investeren. De deelnemers maken kennis met de Nederlandse glastuinbouw en de logistieke kanten van de sector. Er wordt een aantal tuinbouwbedrijven bezocht en er zijn enkele seminars. Tijdens matchmakingsessies kunnen Nederlandse bedrijven individuele gesprekken voeren met Turkse deelnemers. U kunt zich aanmelden voor deelname aan deze matchmaking. De deelnamekosten bedragen: 75 euro.
Plaats:
 In het gebied Westland-De Kring; de exacte locatie wordt nog doorgegeven.
 
Organiserende instantie(s):
 Phaff Export Marketing i.s.m. VRIAN Projects
 
Inlichtingen bij:
 Phaff Export Marketing
Ir. Jan Doeksen
Telefoon: (0321) 387 935
E-mail: jd@phaff.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here