7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Corendon brengt cd uit

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vanochtend vond de officiële CD release plaats van dé vakantiehit van 2010. Deze hit komt van Roy Raymonds, bekend van de TV commercial van Corendon op de zenders van RTL. In de commercial zie je een vrolijke familie en hoor je een kinderstemmetje ‘Vakantie, we gaan op vakantie’ roepen. De stem in de commercial is van de driejarige dochter Merel van producer DJ. Z (Zeno Groenewegen).
De muziek is op CD single gezet en de videoclip is opgenomen in Turkije in hotel Presa Di Finica. Vanaf 1 juli is de commercial weer op RTL televisie te zien en binnenkort aan boord van de Corendon vliegtuigen. Ook zijn de animatieteams in het bezit van de cd. Binnenkort wordt er een speciale dans instructievideo geïntroduceerd zodat de kids van alle baliemedewerksters het dansje kunnen oefenen. Het leukste filmpje wordt beloond met een ‘coole’ prijs!
De vakantiesong is te bekijken op: www.corendon.nl/vakantiesong. Reisagenten kunnen de cd bestellen door te mailen naar: sales@corendon.nl.
Bron: http://www.reisburoactueel.nl/corendon-brengt-cd-uit/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here