7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

De Turkish Stars komen naar Nederland!

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkish Stars (Türk Yýldýzlarý) verzorgen vrijdag 18 en zaterdag 19 juni een vliegshow tijdens de Luchtmachtdagen op vliegbasis Gilze-Rijen.
 
Het demonstratieteam team van de Turkse Luchtmacht is opgericht in 1992 en afkomstig van het 134th Acroteam Squadron Command op vliegbasis Konya, Turkije. Sinds 1994 vliegen de piloten van de Turkish Stars met acht NF-5’s, die speciaal voor het demonstratievliegen zijn aangepast. Zo werden, om gewicht te besparen, onder andere de munitiedrums uit de toestellen verwijderd.
 
In 2007 en 2009 waren de Turkish Stars ook al op de Luchtmachtdagen in Nederland te gast.
 
Naast de Turkish Stars komt ook Ali Özturk in actie met zijn ‘Purple Violet’. Ali Öztürk vervoert zijn vliegtuig in een vrachtauto vanuit Istanbul, Turkije naar luchtvaartevenementen in heel Europa. Overal waar Ali komt, vertoont hij zijn unieke vliegkunsten in zijn paarse vliegtuig. Het vliegtuig is speciaal ontworpen voor de show van Ali. In zijn show maakt Ali ook gebruik van zogenaamde ‘smoke pods’ voor rookeffecten.
 
Kijk voor meer informatie op de volgende websites
Luchtmachtdagen 2010: http://www.defensie.nl/luchtmacht/luchtmachtdagen
Turkish Stars: http://www.turkyildizlari.tsk.tr/index_EN.asp
Ali Öztürk: http://www.acromach.com/english/site.html
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here