7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Crew van louter dames bij Corendon

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Op donderdag 17 en vrijdag 18 juni wordt bij Corendon geschiedenis geschreven. Dan staan er namelijk vier vluchten in de planning die worden uitgevoerd door een volledig vrouwelijke crew. Van piloot tot stewardess: tijdens deze vluchten is geen man in functie te bekennen. Het gaat om een retourvlucht Amsterdam-Izmir op 17 juni en een retourvlucht Amsterdam-Bodrum op de 18e. Bij Corendon zijn vrouwen duidelijk hoogvliegers, zowel letterlijk als figuurlijk.   
 
Piloot, co-piloot, purser, stewardess – als je geen dame bent zit je niet in deze Corendon crew. Hoewel er steeds meer vrouwelijke piloten toetreden, blijft deze functie gedomineerd door mannen. Hetzelfde geldt voor co-piloten. Juist daarom is deze geheel vrouwelijke bemanning zo uniek. Niet alleen het cabinepersoneel bestaat uit louter dames, ook de cockpit wordt beheerst door vrouwelijk schoon. Een aantal mooie vluchten naar mooie bestemmingen: Bodrum en Izmir aan de Turkse Rivièra.
 
Met negen aanvlieghavens en 24 bestemmingen is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Onder de Corendon Holding vallen GoMundo, BBI, STIP Reizen, Corendon Estate en Corendon International (Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Unique, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongerenreizen).  Zie voor meer informatie en boekingen www.corendon.nl. Wie meer wil lezen over klimaat neutraal vliegen en de samenwerking met TEMA surft naar www.corendonduurzaam.nl. 
 
Corendon Airlines is opgericht in 2004 door Atilay Uslu en Yilderay Karaer om te fungeren als luchtvaartmaatschappij voor het uitvoeren van vakantievluchten voor Corendon Vliegvakanties. Corendon Airlines startte in april 2005 met twee toestellen. Momenteel bestaat de vloot uit zeven machines van de types Boeing 737-300 (een), 737-400 (vier) en 737-800 (twee).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here