7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

CORENDON GOES 100% NL

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Corendon Airlines heeft sinds april twee nieuwe toestellen met als thuisbasis Schiphol. Eén van beide is nu nog een stukje Hollandser: het werd, in samenwerking met het tijdschrift en radiostation 100% NL, vanochtend omgedoopt tot 100% NL. Behalve Corendon-rood, kleurt het nu ook 100% NL-oranje. Niemand minder dan oer-Hollandse artiest Wolter Kroes doopte het vliegtuig dat vanaf morgen van Schiphol naar de Turkse kust vliegt.
 
 
Gedoopt
Om de aanwinst op Nederlandse bodem te vieren heeft Corendon de handen ineen geslagen met 100% NL, één van de succesvolste maandbladen en radiostations van Nederland. Nederlandse artiest Wolter Kroes – bekend van wk-hit Viva Hollandia – onthulde vanochtend het resultaat: een vliegtuig in Corendon-rood en 100% NL-oranje. Deze kleurrijke toevoeging voor Schiphol werd door Kroes gedoopt en een behouden reis gewenst. Morgenochtend wordt de eerste vlucht met het toestel uitgevoerd naar Antalya.  
 
 
Echt Hollands
Corendon Airlines heeft een vloot van zeven moderne toestellen, waarvan twee in Amsterdam zijn gestationeerd. Dankzij deze uitbreiding is de vluchtfrequentie aanzienlijk vergroot en zijn de vertrektijden aantrekkelijker. “Het moment dat Corendon-vliegtuigen écht thuis zijn op Schiphol moet natuurlijk gevierd worden. En hoe kunnen we dat beter doen dan door samen te werken met een écht Hollands tijdschrift en een écht Hollandse artiest?” aldus Atilay Uslu, directeur van Corendon Airlines.
 
 
 
 
 
 
Over Corendon Airlines
Corendon Airlines is in 2004 opgericht door Atilay Uslu en Yilderay Karaer om te fungeren als luchtvaartmaatschappij voor het uitvoeren van vakantievluchten voor Corendon Vliegvakanties. Corendon Airlines startte in april 2005 met twee toestellen. Momenteel bestaat de vloot uit zeven machines van de types Boeing 737-300 (één), 737-400 (vier) en 737-800 (twee).
 
Met negen aanvlieghavens en 24 bestemmingen is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse en Belgische markt. Onder de Corendon Holding vallen GoMundo, BBI, STIP Reizen, Corendon Estate en Corendon International (Corendon Vliegvakanties, Corendon Golf, Corendon Unique, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongeren-reizen).  Zie voor meer informatie en boekingen www.corendon.nl.
 
Bron: http://www.showbiznewz.nl/artikel_10176_-video-wolter-kroes-doopt-100nl-vliegtuig.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here