7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Naafy.com; eigentijds, overzichtelijk en goedkoop

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Naafy.com is de nieuwe speler op markt van thuiswinkels. Deze organisatie uit Roermond kenmerkt zich door een duidelijke en verrassend klantvriendelijke manier van thuiswinkelen. Naafy.com is van Turkse afkomst, is reeds gecertificeerd door Thuiswinkel.org en is vanaf heden te bezoeken op www.naafy.com.
 
Al surfend op genoemde website is direct het overzicht en de functionele eenvoud  opvallend. Door zich te nestelen op de toch al drukke markt van webwinkels, is de lage prijsstelling van Naafy.com de pijler onder het succes. Naafy.com garandeert tevens een snelle levertijd en berekent in tegenstelling tot andere webwinkels de verzendkosten niet door in de prijs. En vanwege het zeer ruime aanbod is het ronduit prettig winkelen.
 
Muhammed Bolukbasi vertelt enthousiast: “Natuurlijk zijn wij niet de enige met een webwinkel. Maar wij zijn ervan overtuigd dat onze website zich onderscheidt in overzichtelijkheid, service en vooral de prijs. Dat blijft toch het belangrijkste verkoopargument. Samen met ons enorm uitgebreide assortiment maakt dat het plaatje voor de koper compleet. Binnenkort zijn namelijk meer dan één miljoen artikelen leverbaar.”  
 
Naafy.com, die als enigste Roermondse thuiswinkel is gecertificeerd door Thuiswinkel.org, heeft een tweetalige online klantenservice die de Nederlandse taal perfect beheerst. Bij het uiteindelijke afrekenen betaal je op www.naafy.com op een veilige en vertrouwelijke manier. Mocht het bestelde product niet aan de gewenste eisen voldoen, dan kan het product direct worden geretourneerd. Bij Naafy.com staat, als servicegerichte webwinkel, de klantvriendelijkheid nog immer centraal. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here