7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Handelsmissie duurzame energie naar Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In opdracht van de EVD organiseert het Turkije Instituut van 19 tot en met 23 oktober 2010 een handelsmissie naar Ankara voor Nederlandse bedrijven in de duurzame energie en energie-efficiency sector. De handelsmissie staat onder leiding van oud-minister Laurens Jan Brinkhorst en sluit aan bij de internationale energieconferentie die dan in Ankara plaatsvindt (http://www.energy-congress.com/). De conferentie trekt voornamelijk key decisionmakers uit zowel de private als publieke sector.
Matchmaking
De missie bestaat naast matchmaking en bedrijfspresentaties aan Turkse stakeholders, uit een bezoek aan het Energy Congress en seminars over speciaal voor de Turkse markt in het leven geroepen financieringsmogelijkheden op dit terrein. Voor de matchmaking hebben wij een gerenommeerd Turks consultancybureau in de hand genomen.
Tegelijkertijd
De inschrijving voor de missie opende in week 27. Er is plek voor maximaal vijftien deelnemende bedrijven. In verband met EVD-eisen verloopt de aanmelding op volgorde van binnenkomst. Als de inschrijving vol is, kunt u helaas niet meer mee. Deze vooraankondiging dient om u hierop te attenderen. Tegelijkertijd vindt er ook een missie van de EVD en de Unie van Waterschappen plaats rond waterzuivering. Enkele activiteiten zullen gezamenlijk worden uitgevoerd, onder andere de voorbereidende bijeenkomst en de netwerkreceptie.
Voorlopig programma
De eigen bijdrage voor de handelsmissie bestaat uit € 500,- en ticket en verblijf. Het voorlopige programma staat hieronder. Meer informatie over de missie vindt u op http://www.energiekturkije.nl/energiekturkije/home.html, of via Projectmanager Ali Yazgili 070-3122090.
Dag 1 Dinsdag 19 oktober
Middag: rechtstreekse vlucht naar Ankara
Avond: briefing en informeel diner
Dag 2 Woensdag 20 oktober
Ochtend: Individuele matchmaking in / rond Ankara
middag: Individuele matchmaking in / rond Ankara
namiddag: collectief seminar voor de deelnemende Nederlandse bedrijven: Turkse energie-finance-law expert verzorgt een workshop over regelgeving, subsidies, de juridische, regulatoire voorschriften ten aanzien van de Turkse markt. Ook worden financieringsmogelijkheden vanuit internationale fondsen zoals het EIB en het CleantechFund toegelicht en wordt beschreven op welke wijze Nederlandse bedrijven hier ook van kunnen profiteren.
Avond: borrel in samenwerking met HMA Ankara en de conferentieorganisator
Dag 3 Donderdag 21 oktober
Ochtend: deelname conferentie en matchmaking op locatie
Middag: NL delegatie verzorgt presentaties: 1) Energy efficiency 2) duurzame energie?/urban windmills?/passivhaus/solar etc./biomassa
middag: matchmaking op locatie
avond: Gezamenlijke netwerkborrel in samenwerking met ambassade
Dag 4 Vrijdag 22 oktober 2010
Ochtend: deelname conferentie en matchmaking op locatie
middag: deelname conferentie en matchmaking op locatie
Avond: Evaluatie en informeel diner
Dag 5 Zaterdag 23 oktober
Ochtend: 09.00 uur rechtstreeks terugvlucht Ankara-Amsterdam
Bron: Turkije Instituut.
Bron: http://www.dgbc.nl/mediaroom/actueel/handelsmissie_duurzame_energie_naar_turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here