7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkije wil vrijhandel met Westelijke Jordaanoever

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De relatief rustige Westoever heeft in de afgelopen jaren een ontwikkeling doorgemaakt, de door Israel vernietigde huizen, scholen, en overheidsgebouwen worden in rap tempo opgebouwd. Het gebied heeft minder last van de zware Israelische handelsbeperkingen dan Gaza.
Turkije plant grote investeringen te doen in de veilige Westelijke Jordaanoever. Het had al een industriële zone in aanbouw, maar die werd gedwarsboomd door de Israëliërs. Een substantieel deel van de Turkse export naar Israel heeft als eindbestemming de Palestijnse gebieden. Een Turkse minister zal binnenkort naar Palestina afreizen met een groep Turkse investeerders, die graag een nieuwe industriële zone in de Westelijke Jordaanoever willen beginnen. De Turkse minister zei verder dat Turkije de mogelijkheid wilt krijgen om direct te handelen met de Westoever via Jordanië.
Bron: http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=turkey-aims-to-set-up-industry-zone-in-west-bank-2010-07-13

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here