7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Oger-merk niet in Nederland

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Thomas Cook Nederland heeft geen plannen om de overgenomen Duitse Turkije-specialist Öger Tours ook op de Nederlandse markt te lanceren. Het touroperatormerk blijft voorlopig dus Duits.
Wel stelt directie-woordvoerster Hanita van der Meer dat Neckermann in Nederland zeker ook zal profiteren van de sterkere positie, die Thomas Cook Group met de aankoop van Öger in Turkije heeft verworven. ‘We zijn dan ook zeer verheugd met de overname door ons moederconcern en zullen daar waar mogelijk gebruik van maken. Wij handhaven hier echter onze driemerken-strategie met Neckermann, Vrij Uit en Thomas Cook’, vertelt ze.
Reactie TUI
TUI Nederland-baas Steven van der Heijden is niet verrast door de in Duitsland ‘spectaculair’ genoemde overname van Öger Tours. ‘Een prima move van Thomas Cook. Ze werken in Duitsland al langer samen. Op de Nederlandse markt heeft dit daarentegen hoegenaamd geen invloed’, meent hij. 
Door Paul Eldering
Bron: http://www.reisrevue.nl/managementnieuws/id/3105/039germerk_niet_in_nederland039.html?utm_source=MailingList&utm_medium=email

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here