7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Turkije wordt wereldspeler in constructiesector

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In 2000 waren er nog maar 4 Turkse bedrijven bij de grootste 225 internationale constructiebedrijven, in 2009 is dit opgelopen tot 31. Turkse constructiebedrijven hebben in de laatste jaren deze groei door kunnen maken door een zelfverzekerde instelling en kennisvergaring door samenwerking met voornamelijk Japanse en Koreaanse bedrijven.
Turkse bedrijven zijn inmiddels verantwoordelijk voor het merendeel van de bouw in de voormalige Sovjet-Unie, tot wel 70% in Kazakhstan, maar bouwen in meer dan 80 landen over de hele wereld. Turkse bedrijven hebben in de afgelopen jaren een goede naam gekregen voor hun doorzettingsvermogen en lef om te werken onder moeilijke omstandigheden. Ze werken het liefst samen met locale, Russische, Japanse of Koreaanse bedrijven, omdat deze goed bekend zijn met de werking van vriendjespolitiek en corruptie. Dit komt goed van pas bij de bouw in ontwikkelingslanden, waar westerse bedrijven veel moeite hebben succesvolle projecten af te leveren.
Bron: http://www.todayszaman.com/tz-web/news-216013-turkey-becomes-global-power-in-construction.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here