7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

10% meer toeristen in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Hoewel de Turkse toerisme sector nog altijd even bereid is om Israelische toeristen te blijven accommoderen zal ze hun afwezigheid in de portemonnee niet voelen. Waar Israelische toeristen voornamelijk verbleven in all-inclusive resorts, en daar maar een beperkt budget voor hadden, reizen de nieuwe toeristen uit de westelijke en oostelijke buurlanden van Turkije juist liever een rondreis maken door het land op een groter budget, en/of vaak komen om te winkelen.
Vooral toeristenaantallen uit Iran maken een enorme groei door het repressieve optreden van de Iraanse regering na de verkiezingen vorig jaar. Veel Iraniers komen naar Turkije om te ontsnappen aan de strenge Islamitische kledingvoorschriften die in het land gelden.
De groei van het aantal toeristen in Turkije gaat in tegen de internationale situatie van de toerismesector is een voortzetting van een langdurige trend die het land jaren geleden al stevig in de top 10 van meest bezochte landen plaatste.
Bron: http://www.todayszaman.com/tz-web/news-216391-mavi-marmara-crisis-hasnt-stopped-increase-in-turkish-tourism.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here