7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Triodor start investeringsfonds

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Software-ontwikkelaar Triodor start Triodor Technology Investments (TTI). Dat investeringsfonds ondersteunt bedrijven waarbij de ontwikkeling van software een belangrijke rol speelt. De investeringswaarde ligt tussen 250.000 en een miljoen euro. Die waarde kan zowel in geld, ontwikkelcapaciteit en ondersteuning van het management, of combinaties daarvan, worden uitgedrukt. Het fonds richt zich nadrukkelijk op duurzame ict-gerelateerde projecten.
Het gaat om organisaties die enkele jaren ervaring hebben en die een nieuwe groeifase willen ingaan. De oprichting van het investeringsfonds is een voortzetting van losse investeringen van Triodor. Het bedrijf investeerde in 2009 in bedrijfsinformatieverzamelaar MD Info en in Ovotrack, een ontwikkelaar van voorraadbeheer- en volgsystemen voor de eierbranche .
Die investeringen liepen via kapitaalinjecties, maar ook door managementsamenwerking, het ontsluiten van netwerken in binnen- en buitenland en het structureren van verkoopprocessen. Door de oprichting van het fonds moeten ook andere bedrijven een volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten.
Triodor-directeur Atilla Aytekin: ‘TTI is bedoeld om bedrijven daadwerkelijk te helpen om hun groei-ambitie te realiseren. Dat doen we niet alleen door kapitaal te verstrekken, maar vooral door de ondernemer te ondersteunen op het gebied van R&D (onderzoek en ontwikkeling red.), management, verkoop en organisatie.’
Exact Online
Triodor heeft vestigingen in Amsterdam en Istanbul. Het bedrijf richt zich daarnaast op de verkoop van de boekhoudsoftware Exact Online in Turkije.
Read more: http://www.computable.nl/artikel/ict_topics/development/3434370/1277180/triodor-start-investeringsfonds.html#ixzz0uA0XTqxT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here