7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Nieuwe eigenaar maakt van De Fietsfabriek echt bedrijf

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De nieuwe eigenaar van De Fietsfabriek, Wessel Berkman, wil van De Fietsfabriek een echt bedrijf gaan maken. Volgens Berkman ging de fietsenfabriek uiteindelijk failliet als gevolg van een amateuristische bedrijfsvoering. Als de vorige eigenaren het bedrijf kleinschalig hadden laten opereren dan was er geen faillissement gekomen.
Het bedrijf dat rond het faillissement een omzet van 2,5 miljoen euro had, verschillende eigen winkels en een fabriek in Turkije, had volgens Berkman kunnen overleven bij een productie van tien fietsen per maand. Door de enorme vraag was er echter sprake van een ontplofte fietsenfabriek, met als gevolg een faillissement voor oprichters Yalçin Cihangir en Dave Deutsch. Berkman en zijn partner Bart de Groot willen nu van De Fietsfabriek weer een echte fabriek maken en de verkopen verbeteren.
Ook zullen de twee nieuwe eigenaren er voor zorgen dat de backoffice en productie beter worden georganiseerd. Zo moet de afstemming verbeterd worden. Als een fiets wordt besteld moet alles klaar liggen om die fiets in elkaar te zetten. Door een professionaliseringslag te maken moet de productiviteit verhoogd worden.
Bron: http://www.profnews.nl/942227/nieuwe-eigenaar-maakt-van-de-fietsfabriek-echt-bedrijf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here