7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Turkije ondertekent intentieverklaring Floriade-deelname

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Een grote delegatie met afgevaardigden van de Turkse regering en de Turkse tuinbouwsector bracht een bezoek aan de Floriade in Venlo. Tijdens het bezoek werd een intentieovereenkomst afgesloten voor een deelname van Turkije aan Floriade 2012. De delegatie is uitgebreid rondgeleid over het Floriadepark. Er is gesproken over een inzending met een totale oppervlakte van 1000 m2 op het themaveld World Show Stage. Daarnaast wil Turkije graag deelnemen in het kasgebouw Villa Flora, waar tijdens de Floriade wisselende bloemententoonstellingen plaatsvinden. Het paviljoen moet een traditionele Turkse uitstraling krijgen, met een innovatieve boodschap.
Voor de Turkse regering is de deelname aan de Floriade ook van symbolisch belang: in 2012 is het exact 400 jaar geleden dat Turkije en Nederland handelspartners werden. Bovendien vindt in 2016 in het Turkse Antalya ook een officiële Wereldtuinbouwtentoonstelling plaats.
Bron: http://www.agf.nl/nieuwsbericht_detail.asp?id=61038

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here