7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Meer dan 1400 exposanten op Euroblech

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Met 1410 exposanten uit 42 landen en 78.000 vierkante meter expositieruimte, zal de vakbeurs Euroblech (26-30 oktober in Hannover) kleiner zijn dan de recordeditie in 2008, maar iets groter dan de 2006-beurs. “De huidige boekingstatus toont duidelijk aan dat de plaatbewerkende industrie weer aan het groeien is”, zegt Euroblech-directeur Nicola Hamann.
De internationale vakbeurs voor plaatbewerking wordt voor de 21 keer gehouden en voor de tiende keer in Hannover. Het internationale karakter van het evenement is opnieuw licht gegroeid. Van alle exposanten is 46 procent afkomstig van buiten Duitsland. Na Duitsland en Italiƫ komen de meeste deelnemers uit Turkije. Het aantal deelnemers uit Azi?, met name uit China, Taiwan en India, is duidelijk toegenomen. Vanuit Nederland reizen eind oktober ongeveer dertig exposanten af naar het beurscomplex van Hannover, waar Euroblech zeven hallen zal bestrijken.
De focus ligt dit jaar op innovatieve technieken voor de toekomst van plaatbewerking. Geavanceerde productieprocessen, die snelle aanpassing aan de wisselende vraag mogelijk maken; intelligente systemen voor energiezuinige en duurzame productie; nieuwe materialen en de laatste trends in R&D zullen worden gedemonstreerd.
Vanaf september zal een uitgebreide voorbeschouwing op Euroblech beschikbaar zijn. Deze kan gedownload worden vanaf de Euroblech-website. Deze voorbeschouwing bevat gedetailleerde informatie over vele exposanten en hun producten, een complete exposantenlijst, een plattegrond en een artikel over de jongste ontwikkelingen in lasertechniek. Ook bevat de voorbeschouwing nuttige tips over het reizen naar en het verblijf tijdens Euroblech in Hannover
Bron: http://www.metaalnieuws.nl/site/nieuws/beursnieuws/5201/meer-dan-1400-exposanten-op-euroblech.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here