7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Mutlu Sports haalt Turkse profclubs naar Nederland

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Mutlu Sports, dat actief is in het verzorgen van trainingskampen in Turkije en Nederland, haalt ook deze zomer weer Turkse profclubs naar Nederland. Zes Turkse voetbalclubs uit de eredivisie spelen in de maand juli en augustus in totaal bijna 30 oefenduels. De wedstrijden vinden voornamelijk plaats in de provincies Overijssel en Gelderland.
Mutlu Sports organiseert al sinds 2001 compleet verzorgde trainingskampen op toplocaties. Het bedrijf heeft eerder trainingskampen georganiseerd voor Feyenoord, Heerenveen, Vitesse, Fenerbahce en vele andere profclubs uit verschillende landen. Dit jaar is het bedrijf ook gestart met het organiseren van trainingskampen voor amateurclubs.
Momenteel zijn de zomerkampen volop in gang. Naast Istanbulspor, Gaziantepspor, Sivasspor zijn ook Ankaragücü, Manisaspor en Bucaspor in Nederland. De oefenduels vinden zowel plaats tegen Nederlandse clubs uit de eredivisie als tegen buitenlandse clubs. De organisator Atalay Mutlu geeft aan dat de trainingskampen succesvol verlopen. De clubs zijn tevreden over de organisatie en de wedstrijden worden druk bezocht.
Voetballiefhebbers kunnen nog tot de eerste week van augustus de wedstrijden bezoeken. Voor meer informatie en het wedstrijdschema kan men terecht op www.mutlu.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here