7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Duurzaamheidskompas.nl genomineerd voor Energy Award 2010

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Duurzaamheidskompas.nl genomineerd voor Energy Award 2010
Duurzaamheidskompas.nl, de weblog van Nurgül Özkanli-Kasikci over duurzame producten en diensten, is genomineerd voor de Energy Award 2010. Duurzaamheidskompas.nl dingt onder de categorie ‘Weblogs’ mee voor de prijs. Naast het aantal voorkeursstemmen, zal een vakkundige jury de doorslag geven bij het kiezen van de winnaar. Deze zal op 1 december 2010 bekend gemaakt worden.
Nurgül Özkanli-Kasikci (28) – onder meer tekstschrijver en scenarist van beroep – is in 2009 begonnen met haar weblog, omdat ze informatie over duurzame producten, diensten en initiatieven wilde bundelen tot een onafhankelijke, laagdrempelige en interactieve website waar de gewone consument gemakkelijk kennis kan nemen over een breed scala aan onderwerpen.
Duurzaamheid wordt volgens Lectric Groep – een overkoepelende organisatie van verschillende internetgeoriënteerde bedrijven en initiator van Energy Award – steeds belangrijker bij zowel de Nederlandse bevolking als het bedrijfsleven. Om dit te stimuleren heeft zij deze prijs in het leven geroepen. Middels de Energy Award 2010 wil Lectric Groep online (bedrijven) en initiatieven met passie voor duurzaamheid en energiebesparing in het daglicht zetten.
Betrokkenen die een stem willen uitbrengen op Duurzaamheidskompas.nl, kunnen surfen naar http://www.energyaward2010.nl/duurzame-weblogs/
Meer informatie over Duurzaamheidskompas? Surf naar www.duurzaamheidskompas.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here