7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Europort Istanbul 2011 introduceert super yacht route

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Na een periode van veranderende marktomstandigheden in de maritieme sector toont Turkije haar veerkracht. De Turkse scheepsbouw heeft zich meer toegespitst op de bouw van complexe schepen en de groeiende markt voor superjachten. De toonaangevende maritieme vakbeurs Europort Istanbul speelt in op deze marktontwikkelingen met de introductie van een ‘super yacht route’ op de beursvloer.
Nieuwe kansen toeleveranciers superjacht sector
Met de introductie van een ‘super yacht route’ biedt Europort Istanbul 2011 nieuwe kansen voor leveranciers van producten en services voor de super yacht industrie. Superjachtbouwers, -ontwerpers en projectmanagers in Turkije en de omringende landen worden door de beursorganisatie persoonlijk uitgenodigd om Europort Istanbul 2011 te bezoeken. Deelnemers aan de ‘super yacht route’ mogen tijdens Europort Istanbul 2011 rekenen op extra exposure. Op de beursvloer en beursplattegrond worden de superjacht deelnemers gehighlight zodat ze herkenbaar worden voor relevante bezoekersdoelgroepen.
Terry van Velzen, director business development van Imtech Marine & Offshore, vindt dat Europort Istanbul op een goede manier inspeelt op de behoefte van haar exposanten: “Voor Imtech is de groeiende markt voor superjachten in Turkije een belangrijke ontwikkeling. Ik ben dan ook enthousiast over de introductie van de ‘super yacht route’ op Europort Istanbul. Wij zullen zeker participeren”.
Beursmanager Raymond Siliakus van Ahoy Rotterdam is verheugd over de introductie van de ‘super yacht route’: “Europort Istanbul is al 11 edities het podium voor matchmaking tussen maritieme toeleveranciers en de Turkse scheepsbouwindustrie. Door tijdens de beurs aandacht te besteden aan actuele ontwikkelingen in de Turkse maritieme sector maken we een bezoek elke editie weer interessant. Exposanten van Europort Istanbul zijn zodoende verzekerd van een kwalitatieve bezoekersdoelgroep”.
Europort Istanbul vindt plaats van 23 t/m 26 maart 2011 in het Istanbul Expo Center. De beurs biedt een scala aan nationale en internationale exposanten en wordt bezocht door circa 8.000 maritieme professionals, onder wie beslissingsbevoegde afgevaardigden van een groot aantal Turkse scheepswerven en reders. Deze toonaangevende maritieme vakbeurs in Turkije wordt georganiseerd door Ahoy Rotterdam en NTSR International Exhibition & Congress Organisation in exclusieve samenwerking met de Turkse Chamber of Shipping. Meer informatie vindt u op de website: www.europort-istanbul.com.
Bron: http://www.ahoy.nl/ahoy.cfm?action=showcontent&site_id=1&c_id=60&news_id=957

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here