7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Turkse bedden te klein voor basketballers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De wereldkampioenschappen voor basketballers zijn dit jaar in Turkije. Nu de spelers langzaam binnendruppelen, kampen de hotels met een probleem: ze hebben geen rekening gehouden met de lengte van de spelers.
In het toernooi doen 288 spelers mee, die een gemiddelde lengte van 1,98 meter hebben. Omdat ze te groot zijn voor traditionele bedden, moeten hotels plotseling op zoek naar grotere bedden en bedframes.
Istanbul Marriott Hotel Asia, die de meeste teams huisvest heeft honderd bedden besteld van ongeveer twee meter twintig lang, om de lange spelers een goede nachtrust te bezorgen.
FIBA werkt samen met de hoteliers om het kopen van nieuwe bedden te coördineren. ‘Grote sportmannen hebben grote bedden nodig om in te slapen. We doen alles wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat ze goed kunnen slapen zodat ze de beste resultaten neerzetten’, aldus een woordvoerder van FIBA tegen het internationale blad Hotels.
Bron: http://www.missethoreca.nl/1082621/hotel/hotel-nieuwsbericht/TurkseBeddenTeKleinVoorBasketballers.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here