7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Triodor Software groeit naar 200 tot 250 medewerkers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Triodor Software zal dit jaar waarschijnlijk groeien naar 200 tot 250 medewerkers. Dat verklaart oprichter en eigenaar Atilla Aytekin. De in 1969 geboren Aytekin acht het mogelijk dat in 2011 het personeelsbestand groeit naar 350 tot 400 man. Tevens ambieert hij een beursgang.
Triodor Software heeft rond de 100 man in dienst in het Turkse Istanbul, 40 in Amsterdam, 10 in Leersum en één in de VS. In samenwerking met partner Lely Industries wordt software voor agrarische robots ontwikkeld. Daarmee kunnen koeien automatisch worden gemolken. Daarnaast wordt met ontwikkelaars van financiële software samengewerkt, waaronder Exact. Een derde tak is het bouwen van software voor dakdekkers. Voor de populaire spelletjessite spele.nl worden applicaties ontwikkeld.
In 1999 heeft Aytekin zijn eerste IT-bedrijf opgezet. Door het barsten van de ICT-zeepbel ging zijn aanvankelijk succesvolle bedrijf ten onder. Daarna ging het met Triodor crescendo. Aytekin is winnaar van de prijs Turkish Trade Award, voor de beste ondernemer die handelt tussen Turkije en Nederland. Met zijn stichting Dutch Dream Foundation steunt hij jonge ondernemers.
Bron: http://www.profnews.nl/946295/triodor-software-groeit-naar-200-tot-250-medewerkers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here