7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Strategische samenwerking Europort Istanbul en Mare Forum Istanbul

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In 2011 bundelen Europort Istanbul en Mare Forum Istanbul hun krachten. Door de koppeling van beide initiatieven ontstaat van 22 maart tot en met 26 maart 2011 een nog omvangrijker zakelijk platform voor de maritieme industrie in Turkije. Mare Forum vindt een dag voorafgaand aan Europort Istanbul plaats. Deze opzet stelt exposanten en bezoekers van Europort Istanbul in staat het congres te bezoeken zonder een beursdag te missen. Deelnemers aan Mare Forum zijn op hun beurt in de gelegenheid een bezoek te brengen aan de vakbeurs.
Mare Forum Istanbul 2011 – The Turkish Expansion III In een herstellende wereldeconomie neemt de vraag naar goederen en services weer toe. Een ontwikkeling die perspectieven voor de maritieme sector biedt. De Turkse scheepsbouw speelt in op deze nieuwe kansen. Tijdens Mare Forum Istanbul 2011 – The Turkish Expansion III, gaan Turkse scheepswerven in debat met (internationale) scheepseigenaren, fabrikanten, financiers, bevrachters, politici, regulators, makelaars en journalisten over gezamenlijke uitdagingen en strategieën. Jannis Kostoulas, managing director van Mare Forum is verheugd over de samenwerking met Europort Istanbul. “Europort Istanbul is een gevestigde naam in de internationale scheepsbouwindustrie. Door onze krachten te bundelen stellen we deelnemers aan het debat en exposanten en bezoekers van Europort Istanbul in staat elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen over belangrijke thema’s uit de sector”. Meer informatie: www.mareforum.com.
Europort Istanbul 2011
Europort Istanbul is inmiddels een begrip in de Turkse scheepsbouwindustrie. De 11e editie van de maritieme vakbeurs vindt van 23 t/m 26 maart 2011 in het Istanbul Expo Center. De beurs biedt een scala aan nationale en internationale exposanten en wordt bezocht door circa 8.000 maritieme professionals, onder wie beslissingsbevoegde afgevaardigden van een groot aantal Turkse scheepswerven en reders. Daarnaast biedt Europort Istanbul dit jaar een gevarieerd beursprogramma met onder andere een ‘Super Yacht Route’ die toeleveranciers aan deze sector highlight op de beursvloer. De beursorganisatie is in handen van Ahoy Rotterdam en NTSR International Exhibition & Congress Organisation in exclusieve samenwerking met de Turkse Chamber of Shipping. Meer informatie: www.europort-istanbul.com.
Bron: http://www.ahoy.nl/ahoy.cfm?action=showcontent&site_id=1&c_id=60&news_id=970

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here