7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Jonge Bergenaar wint Financial Talent Award

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Umut Barutçi uit Bergen op Zoom wint de Financial Talent Award 2010. De jonge Bergenaar, die woont in de wijk Warande Oost, ontving de hoofdprijs op donderdag 23 september in Maarssen. Daar presenteerden de negen genomineerde studenten de beste HBO – Bedrijfseconomie afstudeerscripties van Nederland tijdens de landelijke finale.
Umut Barutçi studeerde eind juni af aan de Hogere Economische School (HES) Rotterdam met de verdediging van zijn scriptie ‘Koopvormen binnen en buiten Wonen West Brabant.’ De examencommissie beoordeelde zijn verhandeling met een negen. Hogeschooldocent drs. Dirk Teeuwen die hem bij zijn afstuderen begeleidde, zei daarbij: ,,Ik vind dit een van de beste afstudeerscripties in mijn lange carrière.” Hij stuurde het werk in om het te nomineren voor de Financial Talent Award. En met succes. Want de jury stelde vast dat Barutçi uit Bergen op Zoom de beste prestatie heeft geleverd. ,, Een terechte winnaar,” aldus FTA 2010 juryvoorzitter Ed van Viegen. ,,Umut is heel goed op de hoogte van alles wat op dit vakgebied speelt. Hij heeft zich niet beperkt tot zijn scriptieonderwerp dat op zichzelf al zeer origineel, creatief, vernieuwend en van maatschappelijke relevantie is. Deze brede kennis maakt dat hij zelfverzekerd stond te presenteren.”
 
Umut Barutçi is 21 jaar en geboren in Bergen op Zoom. Hij behoort tot de groeiende groep hoog opgeleide en talentvolle jonge mensen, wiens ouders indertijd vanuit Turkije emigreerden naar Nederland. In november 2008 schreef Barutçi een open sollicitatiebrief naar Wonen West Brabant voor een stageplaats. Met eigen ogen zag hij hoe de corporatie zich bijvoorbeeld in Gageldonk West inspande, om kwetsbare mensen te voorzien van een goede huisvesting. Daar wilde hij graag aan bijdragen. Wonen West Brabant voert een actief stagebeleid en wil minimaal zes stagiaires per jaar op (v)mbo, hbo en universitair niveau een plaats bieden. De stageperiode verliep voortreffelijk en werd op uitnodiging van de woningcorporatie gecontinueerd met vakantiewerk en de nu bekroonde afstudeeropdracht. Umut Barutçi mocht zijn aanbevelingen ook direct concreet vertalen naar de bestaande woningvoorraad van Wonen West Brabant. De Awardwinnaar continueert zijn opleiding met een Master Accounting, Auditing and Control aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
 
Bron: http://www.wonenwestbrabant.nl/nieuws/persbericht_-_jonge_bergenaar_wint_financial_talent_award_2010.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here