7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

SKY Airlines uitgeroepen tot Europe’s Leading Charter Airline 2010

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De World Travel Awards gelden als de Oscars van de toerismebranche. Deze awards worden sinds 1993 uitgereikt en behoren tot de hoogste onderscheidingen in de reisbranche.
De winnaars worden bepaald met stemmen van meer dan 167.000 professionals werkzaam in de reisbranche. Dit jaar concurreerden meer dan 5.000 kandidaten om de prestigieuze World Travel Awards.
SKY airlines werd op de World Travel Awards 2010 genomineerd als “Europe’s Leading Charter Airline”.
Tahir Görgülü, algemeen directeur van de KAYI Group en SKY Airlines, nam de prestigieuze award in ontvangst met de woorden: “deze award is een succes voor de Turkse luchtvaart- en toerisme industrie. De beoordeling van de internationale jury van de World Travel Award toont aan dat SKY Airlines europawijd een leidende positie heeft”.
In de categorie “Europe’s Leading Charter Airline” waren SKY Airlines, TUI Fly, Thomas Cook Airlines, Thomson Flights en Monarch Airlines genomineerd..
Tijdens de World Travel werd de KAYI Group in totaal 5 keer tot winnaar uitgeroepen in de volgende categorieën: drie keer met het designhotel Adam & Eve als “Europe’s Leading Couples Resort”, “Europe’s Leading Design Hotel” en “Turkeys Leading Design Hotel” en één keer met SKY Airlines als “Europe’s Leading Charter Airline”. Daarnaast kreeg oprichter, eigenaar en voorzitter van de KAYI Group, Talha Görgülü, voor zijn “levenswerk” de “Special Achievement Award” uitgereikt.
SKY Airlines biedt met een hoogwaardige internationale kwaliteitsstandaard vanuit 50 verschillende bestemmingen vluchten naar Antalya aan. Onlangs werd de airline door de EASA (European Aviation Safety Agency Association), het “Part 145” certificaat toegekend.
SKY Airlines is een dochteronderneming van de KAYI Group, waartoe ook de touroperators DTI Travel (Nederland), GTI Travel (Duitsland), GTI Travel (Polen), de incoming agent Kayi Tur en het designhotel Adam & Eve behoren. ?
Link : (World Travel Awards)
http://atr5.net/utr.php?e=taQEQhHygsstaJBtroQDhk&url=d19497f0dad150a82a620c918c56ad6e*19-maart*http://www.worldtravelawards.com/award-europes-leading-charter-airline-2010

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here