7.5 C
Alba Iulia
zondag, april 2, 2023
No menu items!

Voetbalsterren schitteren in reclame Turkish Airlines

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines presenteert op 20 oktober aanstaande haar nieuwste tv-commercial, waarin onder meer een innovatief business class concept wordt onthult. Voor de commercial is samengewerkt met Manchester United. De luchtvaartmaatschappij en de voetbalclub bezegelen hiermee een samenwerking die in elk geval voor de komende drieeneenhalf jaar contractueel is vastgelegd. 
 
De commercial laat zien welke mate van luxe en comfort de passasiers van Turkish Airlines kunnen verwachten, maar ook niet geheel onbelangrijk: er zijn grote voetbalhelden in te zien. Er zijn onder meer rollen weggelegd voor bekende Manchester United spelers als Edwin van der Sar, Wayne Rooney en Patrice Evra. De spot eindigt bovendien met een grote klapper: namelijk met Manchester United legende en wereld-voetbalster Sir Bobby Charlton. “Ik was vereerd dat ik mocht meewerken aan dit leuke project. Ik zal Manchester United altijd als de mooiste club ter wereld zien. En dankzij Turkish Airlines worden fans van over de hele wereld dichter naar deze geweldige club toe gebracht.” aldus Sir Bobby.
 
De nieuwe commercial is geregisseerd door Marco Grandia onder het toepasselijke motto ‘Football on Air’. Het filmen vond plaats in Engeland, in de ‘Manchester Studio’ in Media City’s Pie Factory. Werkelijk alles werd uit de kast gehaald, tot het nabootsen van een passagiersvliegtuig op ware grootte aan toe. Het kostte het productieteam dan ook ruim drie weken aan voorbereiding, het uiteindelijke filmen van de shoot nam twee dagen in beslag. In totaal werkten meer dan 115 mensen mee aan de spot. De commercial zal straks in ruim 80 landen wereldwijd te zien zijn, waaronder Nederland. 
 
De Commercieel Directeur van Mancester United, Richard Arnold, is blij met de samenwerking. “Turkish Airlines is de perfecte partner voor Manchester United. Het is een ambitieus, innovatief en wereldwijd zeer sterk merk.”
Bron: http://www.tourpress.nl/nieuws/2/Vervoer/18345/Voetbalsterren-schitteren-in-reclame-Turkish-Airlines

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here