7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

En de winnaar is Turkije!

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

En de winnaar is… Turkije! Het land sleepte tijdens de uitreiking van de World Travel Awards de meeste prijzen in de wacht. Ze gelden als de Oscars voor de reissector. Sinds 1993 worden ze uitgereikt aan de besten onder de besten in de toeristenindustrie. Istanbul sleepte de Oscar voor beste reisbestemming in de wacht. Reis daarna direct door naar Lissabon, want die stad werd uitgeroepen als beste doel voor citytrippers.
Nederland viel in de prijzen in de categorie beste luchtvaartmaatschappij. Die titel ging naar de KLM. En er waren aanmoedigingsprijzen voor het Sofitel Amsterdam The Grand (beste hotel Nederland), het Okura Hotel in Amsterdam (beste zakenhotel Nederland) en Thermae 2000 (beste spa-resort Nederland).
Het beste all-inclusive hotel is Concorde De Luxe Resort in Turkije. En daar staan nog negen andere als beste bekroonde hotels.  Het beste vliegveld ligt in Zürich. Met het hele gezin ga je naar The Westin Dragonara Resort op Malta, dat een oscar binnensleepte in de categorie beste familieresort. Europa’s beste touroperator is Tui en de oscar voor beste reisbureau ging naar Tomson uit Engeland. (AK)
Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1007/Reiswereld/article/detail/519576/2010/10/14/En-de-winnaar-is-Turkije.dhtml

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here