7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Feestdomper voor miljardair Mashkevich

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Miljardair Alexander Mashkevich was aan boord van het superjacht Savarona toen het door de Turkse autoriteiten in beslag werd genomen. Aan boord zou een seksfeest hebben plaatsgehad en zouden zich minderjarige prostituees hebben bevonden.
 
Volgens de eigenaar van het jacht zou Mashkevich speciaal voor het feest naar Turkije zijn gevlogen. Verschillende Kazachstaanse dames zouden per privévliegtuig zijn aangevoerd en ingescheept. Toen het jacht door de Turkse autoriteiten werd geënterd bevonden zich tien dames aan boord, waarvan twee minderjarig. De dames werden meegenomen voor medisch onderzoek.
 
De woordvoerder van Mashkevich erkende dat zijn baas aan boord was, maar…
 
‘From our perspective he wasn’t involved in any immoral or criminal actions. It’s a real provocation. It’s a real dirty lie in order to discredit him, because he’s a well-known member of the worldwide Jewish community’. Aldus The Daily Telegraph gisteren.
 
Mashkevich is mede-oprichter van het mijnbouwbedrijf Eurasian Natural Resources Company dat in Londen aan de beurs staat genoteerd. Het bedrijf heeft de laatste tijd uit stevige kritiek moeten incasseren over het besluit om in het Afrikaanse land Congo mijnen te kopen. Het vermogen van Aleaxander Mashkevisch wordt op 2,2 miljard euro geschat. 
 
Het 124 meter lange jacht Savarona, dat voor 50 duizend dollar per dag te huur is, was vroeger eigendom van Ataturk, de stichter van het moderne Turkije. Het was bij zijn tewaterlating het grootste jacht ter wereld. Prinses Diana en haar geliefde Dodi Al-Fayed pleegden zich vroeger ook op het jacht te vermaken.
Bron: http://www.ftm.nl/copypaste/seksjacht-aan-de-ketting.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here