7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Cilek verovert Nederland met betaalbare en betrouwbare meubels

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Wie langs de winkel van Cilek in Villa Arena loopt, zal niet zo snel vermoeden dat dit een groot en wereldwijd concern is. Sa Ergicanli van Cilek vertelt aan ons hoe groot het bedrijf werkelijk is. “We zijn momenteel in 63 landen actief en hebben 445 showrooms over de hele wereld. Wereldwijd hebben we al 1 miljoen woningen ingericht. Daar zijn we bijzonder trots op.”
Cilek levert ongeveer 150.000 kamers per jaar af. Er werken in totaal ongeveer 700 mensen. De fabriek staat in Bursa, Inegol in Turkije. Op een oppervlakte van 33.000 m2 wordt gewerkt met de meest geavanceerde technologie. Het bedrijf probeert de productiecapaciteit uit te breiden met nog eens 45.000 vierkante meter.
Dat gaat er dus allemaal schuil achter die leuke meubelzaak in de Villa Arena. Van buiten ziet het er al vrolijk uit, met het logo in de vorm van een aardbei op het raam. Sa Ergicanli: “Het is logisch dat nog niet veel mensen in Nederland ons kennen. We hebben op dit moment pas 2 vestigingen in Nederland. Eentje in Den Haag Megastores en ook nog een in Amsterdam Villa Arena. In Turkije zijn we natuurlijk veel bekender. Alleen al in Istanbul hebben we 160 vestigingen. Verder hebben we winkels in België, Duitsland, VS, Hongarije, Australië, Japan, Iran, Egypte, Arabische Emiraten, Portugal, Griekenland en nog wel wat meer.
Kun je de status van Cilek in Turkije ongeveer vergelijken met die van IKEA in Zweden? Sa Ergicanli lacht: “Nee hoor, zeker niet. Wij richten ons op een specifieke doelgroep met onze slaapkamers voor jongeren. Met jongeren bedoelen we mensen zo tussen de 0 en 24 jaar. Dus we hebben slaapkamers voor baby’s, peuters, kleuters, tieners en jongeren. Verder zitten we wat meer in het middensegment. Dat betekent dat we een hele goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit hebben. We willen de meest functionele, meest veilige en meest duurzame meubelen aanbieden. Dat is echt onze missie. We willen dat altijd en overal ter wereld waarmaken. Ook willen we de belangrijkste globale speler worden die in Europa betaalbare tienermeubelen met een exclusief design levert.” 
 
Niet alleen duurzaamheid, maar ook kindveiligheid heeft een hoge prioriteit. Ergicanli: “We maken bij dat streven gebruik van geavanceerde technologieën die ons helpen bij het overtreffen van de Europese standaarden met betrekking tot anti-concinogene, antiallergische en antibacteriële productie. Je kind slaapt dus comfortabel en veilig in de slaapkamers die wij leveren.”
 
Ambities genoeg dus bij Cilek. Alle reden om eens gezellig binnen te stappen in de winkel Villa Arena in Amsterdam en kennis te maken met deze wereldberoemde meubelzaak. Voor meer informatie kijkt u op www.cilek.nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here