7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Colourful Business masterclass 28 oktober

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Wilt u ook topondernemer worden? En wilt u meer klanten en meer omzet?  Kom naar onze masterclass ‘Meer Klanten Meer Omzet.’ Meld je nu voor de laatste plekken aan.
Wanneer: 28 oktober
Waar : Business hotel breukelen
Tijd: 13.00-17.00
Deze dag verzorgt Colourful Business twee masterclasses voor u.
1. Power of networking
Door topman Charles Ruffolo van RIBS netwerken.
Hoe vind ik nieuwe klanten via mijn netwerk?
(Wat zijn de netwerkvaardigheden waarmee ik nieuwe klanten kan krijgen?)
Tijd: 13.00 -15.00 uur
2. Als u goed kunt vertellen hoeft u niet te verkopen
Door topman Aqil Radjab van Payroll company.
Hoe haal ik meer rendement uit mijn sales?
Tijd: 15.00-17.00
Over de masterclass van Aqil Radjab.
Wilt u ook dat u klanten en relaties van u gaan houden? Vertel dan uw verhaal zodat u niet hoeft te verkopen. Een bedrijf kan en zal niet groeien als hij geen passie heeft voor zijn product. Om potentiële kopers te bereiken moet hij zijn eigen enthousiasme gebruiken om de kopers te interesseren. Aqil Radjab gaat u over de passie en drijfveer en andere nodige ingrediënten van het directe contact overtuigen. Als u vol met vuur  over uw product praat zal de koper jou energie overnemen en het product willen kopen. Aqil Radjab geeft jou een andere kijk op klantcontact en laat een veel effectievere manier zien om als bedrijf te blijven groeien  en klanten te onderhouden.
 
Over de masterclass van Charles Ruffolo.
Charles Ruffolo deelt zijn geheim over het verkopen van jezelf! Wie is jouw visitekaartje? Wat is het imago van het bedrijf? En hoe komt u aan een netwerk?
Uw bedrijf overleefd het niet zonder een netwerk. Wat zijn de do’s and dont’s van het maken van een netwerk,hoe richt ik sneller een netwerk op en waar ligt de kracht van mijn organisatie?  Charles Ruffolo vertelt hoe u uw eigen kansen creëert.
Deze masterclass biedt u waardevolle informatie aan over de handgrepen,vaardigheden, principes en praktische
voorbeelden van netwerken aan.
Hij biedt u alle informatie aan over de hulpmiddelen die nodig zijn om effectief te bouwen, te onderhouden en uw netwerk te vitaliseren.
Meer informatie over deze masterclasses? Kijk op: http://www.colourful-business.com/website/viewpage.php?page_id=83
Gratis deelnemen aan de masterclasses? Meld je dan nu aan!*
De enige kosten voor het bijwonen van deze Masterclasses die we in rekening brengen bedragen € 49,- voor eten, onbeperkt drinken en trainingsmateriaal. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here