7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Grontmij breidt wateractiviteiten in Turkije uit

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Onlangs nam Grontmij deel aan een handelsmissie naar Turkije. De missie was georganiseerd rond de presentatie van de Energy Efficient Wastewater Treatment Guidelines van Turkije. Deze richtlijnen zijn tot stand gekomen door een samenwerking van Grontmij Nederland en Grontmij Turkije.
De missie werd geleid door Peter Glas, voorzitter van de Unie van Waterschappen, en bestond uit twintig Nederlandse bedrijven en organisaties. Ook Grontmij Turkije nam deel aan de missie.
Kennis en lokale aanwezigheid
In meerdere presentaties van Turkse en Nederlandse organisaties, werd Grontmij genoemd als een voorbeeld voor zakendoen in Turkije. Onze kennis over energie-efficiëntie in de behandeling van afvalwater, innovatieve technologieën en onze lokale aanwezigheid werden geprezen.
Afvalwaterzuiveringsinstallatie
Mede door de activiteiten op het gebied van de Energy Efficient Wastewater Treatment Guidelines kregen Grontmij Nederland, Grontmij Turkije en Waterschap Veluwe gezamenlijk de opdracht voor de aanpassing van een rioolwaterzuiveringsinstallatie in het Turkse Nigde. Het project is voor de Turkse autoriteiten een belangrijk voorbeeld voor innovatieve oplossingen op het gebied van energie-efficiëntie bij de behandeling van afvalwater voor plaatselijke gemeenten.
Kaderrichtlijn Water
Ons project draagt bij aan de Turkse ambitie om te voldoen aan de Europese normen van de Kaderrichtlijn Water. We ontwerpenen coördineren constructiewerkzaamheden voor de beluchting van de zuiveringsinstallatie. Waterschap Veluwe verzorgt de opleiding van het personeel.
Belangrijke stap
Naast bovengenoemd project won Grontmij Turkije onlangs de aanbesteding voor een haalbaarheidsstudie voor een rioolwaterzuiveringsinstallatie in Bodrum. Dit is de eerste in zijn soort uitgeschreven door de European Bank for Reconstruction and Development. Beide projecten zijn een belangrijke stap voor Grontmij in de Turkse markt en geven invulling aan de ambities van onze business line Water & Energy om in Turkije vastere voet aan de grond te krijgen.
Bron: http://www.grontmij.nl/MediaCenter/Pages/Grontmij-breidt-wateractiviteiten-in-Turkije-uit.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here