7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Islamic Finance Symposium 17 november 2010

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In de risicovermijdende wereld na de economische crisis, is islamitisch bankieren sterk in opkomst. Het gebied van Islamic Finance is onderbelicht in de Westerse samenleving. Het is een veld dat meer aandacht en onderzoek nodig heeft.
Met de opkomende globalisering en een markt van 1,5 miljard potentiële klanten is het ondenkelijk om niet meer hierin te gaan investeren. Studenten moeten meer interesse tonen en het onderwerp bestuderen/studeren, academici moet meer onderzoek doen, bedrijven moeten meer investeren in de markt en het daarbijhorend academisch onderzoek.
Op 17 november organiseren Traders Association, Menara en CWL een symposium over Islamitisch Fincieren. Het doel is om dit interessante onderwerp aan te pakken en de hub te worden voor studenten, hoogleraren en bedrijven. Het symposium zal op de Universiteit van Tilburg plaatsvinden tussen 14.00 en 17.00  in Tias Building, zaal TZ4. Voor meer informatie over het symposium, zie: http://www.svmenara.nl/ of www.tradersassociation.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here