7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Bekende merk FAKIR komt naar de Benelux

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het bedrijf FIC Peripheral Nederland BV,  waarvan het hoofdkantoor zich in ‘s-Hertogenbosch bevindt, heeft onlangs het exclusieve distributierecht van de 75 jaar oude Duitse merken FAKIR en NILCO verkregen en is begonnen met haar werkzaamheden om deze twee merken aan de consument in Nederland, België en Luxemburg te brengen.
De Duitser Wilhelm Kicherer richtte in 1933 FAKIR (Familie Kicherer) op om elektrische stofzuigers te produceren. Binnen korte tijd viel hij op met de kwaliteit en modellen van zijn producten en nam een hele goede positie in op de markt. Het bedrijf FAKIR die in 1978 naar een grotere pand in Vaihingen/Enz in Stuttgart verhuisde en zo nog verder groeide, liet haar succes zien door haar elektrische stofzuigers met de nieuwste technologie en de hoogste kwaliteit op nummer één van de Duitse markt te brengen. Naast alle soorten elektrische stofzuigers breidde FAKIR haar productenportefeuille uit met elektrische huishoudproducten zoals ventilatoren, elektrische verwarmingsapparaten voor kleine ruimtes zoals badkamers en toiletten, airconditioners, radiatoren, boilers en in de laatste jaren luchtreinigers, luchtbevochtigers, strijkijzers, tostiapparaten, theeapparaten en koffieapparaten. In 1961 begon de firma onder het merk Nilco industriële reinigingsmachines te produceren. Ook op dit gebied heeft zij een uitgebreid productenportefeuille en een betrouwbare verkoop- en servicenetwerk.
FAKIR, die in vele landen zoals Duitsland, Turkije, Tsjechië en Oostenrijk bekend is en zich een plaats op de markt heeft verworven, richt nu haar ogen op de Benelux.
Voor handelsagentschappen kunt u de vertegenwoordigers bereiken via de pagina www.ficperipheral.com of de pagina’s www.fakir-nilco.nl en www.nilco.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here