7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

VastNed Retail breidt uit in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het winkelvastgoedfonds VastNed Retail heeft een zevende pand gekocht in Istanbul. Met de aanschaf van dit winkelpand ter waarde van euro 29,5 mln ligt de totale omvang van de Turkse vastgoedportefeuille van VastNed Retail nu boven de euro 90 mln. Dat maakte het vastgoedfonds uit Rotterdam gisteren bekend.
VastNed Retail wil Turkije tot kernmarkt ontwikkelen en streeft ernaar dat Turkije 10% van zijn gehele portefeuille gaat uitmaken. Dat komt volgens de woordvoerder neer op een bedrag van ongeveer euro 200 mln. Met deze investeringen wil VastNed meeprofiteren van de snel groeiende economie in Turkije.
Het vastgoedfonds richt zich in Turkije specifiek op panden in de binnenstad van Istanbul. Het net aangeschafte pand betreft de helft van het gebouw waar de Yapi Kredi Bank in zat. De brutohuuropbrengst bedraagt volgens VastNed naar verwachting rond de euro 2,5 mln per jaar. Rekening houdend met renovatiekosten van euro 3,5 mln levert dit volgens het vastgoedfonds een nettoaanvangsrendement van 7,3% op.
Bron: http://www.fdselections.nl/vastgoed/Nieuws/UithetFD/articleType/ArticleView/articleId/15232/VastNed-Retail-breidt-uit-in-Turk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here