7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Eerste filiaal Modeketen H&M in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Modeketen H&M heeft onlangs een eerste filiaal in Turkije geopend, namelijk in Istanboel, Culturele Hoofdstad van Europa 2010. De winkel beslaat een oppervlakte van 2.300 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen en is gevestigd in winkelcentrum Forum Istanbul, één van Europa’s grootste shoppingcentra. Dat meldt FashionUnited.
Alle collecties voor mannen, vrouwen en kinderen zijn er verkrijgbaar. H&M opent in december een tweede winkel in Istanboel, in winkelcentrum Istinye Park. De keten heeft voor lente 2011 openingen in shoppingcentra Sapphire en Forum Marmara op de planning staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here