7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Indianen willen handel met Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Stamhoofden van Amerikaanse indianenstammen willen graag handel drijven met Turkije. De stammen hebben Turkse bedrijven belastingvoordelen aangeboden als ze op hun grondgebied aan de slag gaan. De stamhoofden zijn deze week in Turkije voor een handelsreis. De delegatie, die zeventien stammen uit tien Amerikaanse staten vertegenwoordigt, werd verwelkomd door de Turkse regering.
Dat meldt Nieuws.nl. Lincoln McCurdy, voorzitter van de Turkish Coalition of America, die de trip heeft georganiseerd, zei donderdag dat de indianenstammen tot soevereine ‘nations’ behoren die hun eigen handelsovereenkomsten kunnen sluiten en belastingvoordelen kunnen aanbieden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here