7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Turkse groene wereld komt kennismaken

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Van zondag 21 tot en met 28 november a.s. komen 35 Turkse docenten én leerlingen kennismaken met de groene wereld en het groene onderwijs van Nederland. Turkije heeft een bloeiende groene sector. Er is in de Nederlands -Turkse gemeenschap een grote onbekendheid met de ongekende mogelijkheden van het groene onderwijs en de banenkansen in de groene sector.
Kennismaken met elkaars cultuur, laten zien dat het Nederlandse groene onderwijs heel breed is en veel kansen biedt en het leggen van contacten moeten ervoor zorgen dat meer Turkse leerlingen in Nederland voor het groene onderwijs en een baan in de groene sector kiezen. Hiermee wordt de basis gelegd voor duurzame samenwerking.
 
Tijdens het werkbezoek reizen de gasten door heel Nederland. Cultuur snuiven, maar ook kennis uitwisselen met Nederlandse docenten én leerlingen is het doel. Zo bezoeken ze de groene scholen in het land, een bloemenveiling, een waterkering en een kasteeltuin. Maar ook Madurodam wordt niet overgeslagen, om in vogelvlucht een beeld te krijgen van Nederland. Het is een tegenbezoek, want er is al een aantal keren een delegatie van Nederlandse groen-docenten naar Turkije afgereisd om daar kennis te maken.
 
Naast de Turkse bezoekers wordt ook de plaatselijke Turkse bevolking uitgenodigd om mee te doen aan het programma en de kennisuitwisseling van deze bijzondere ontmoeting. Op deze manier wordt de kans om kennis te maken en kennis uit te wisselen optimaal benut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here