7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Turkish Airlines vervoert meer passagiers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De Turkse luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines heeft in de eerste negen maanden van dit jaar meer passagiers vervoerd. Dat heeft Turkish Airlines woensdag bekendgemaakt.
De luchtvaartmaatschappij zag het aantal passagiers in de maanden januari tot en met september met 18 procent stijgen tot 22 miljoen. Turkish Airlines boekte een omzet van 5 miljard dollar (3,7 miljard euro), een stijging van 39 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De nettowinst bedroeg 169 miljoen dollar.
De Turkse luchtvaartmaatschappij liet weten dat de resultaten beter waren dan verwacht. Volgens de onderneming zijn de cijfers een goede indicator om de doelstellingen voor volgend jaar te realiseren, meldt beursduivel.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here