7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Oad reikt awards uit aan Turkse hoteliers

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Voorafgaand aan de oefeninterland Nederland-Turkije in de Amsterdam Arena reikte Oad Reizen awards uit aan de best geboekte en best beoordeelde hotels gebaseerd op Vakantiepanel.nl. De volgende hotels vielen daarbij in de prijzen:
Noord-Egeïsche Kust
Hotel Korumar Deluxe – Kusadasi
Hotel Ephesia & Ephesia Beach Club – Kusadasi
Egeïsche Kust
Hotel Forever Club – Bodrum
Hotel Samara – Torba
Zuid-Egeïsche Kust & Lycische Kust
Hotel Green Nature Resort & Spa – Marmaris
Hotel Poseidon – Marmaris
Antalya
Hotel Turquoise – Side
Hotel Orient Palace – Alanya
Namens Oad Reizen waren Martien Versteeg (directie), Giovanni Barbuio (Business Unit Director Landen Zuid) en Yavuz Atac (productmanager) aanwezig en vanuit Turkije waren vertegenwoordigers van de Turkse hotels en het agentschap HST uit Bodrum en Antalya ingevlogen. Tijdens de dag, waarbij de Turkse genodigden een diner en overnachting werden aangeboden, werd het afgelopen seizoen uitgebreid geëvalueerd en natuurlijk vooruitgekeken op het komende zomerseizoen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here