7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Excentive heeft overeenkomst gesloten met Turkcell

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Excentive, de toonaangevende aanbieder van systemen voor Sales Performance- en Sales Incentive Compensation Management, heeft vandaag aangekondigd een significante overeenkomst te hebben gesloten met Turkcell. Turkcell heeft Excentive Compensation Cockpit gekozen voor het beheer van de commissie plannen voor de 30.000 directe en indirecte verkoopmedewerkers binnen haar belwinkel en dealer netwerk.
Fribourg, Zwitserland, 24 november 2010.
Excentive kondigt vandaag aan dat het een zeer significante overeenkomst heeft gesloten met Turkcell, dé toonaangevende Communicatie en Technologie aanbieder van Turkije. Turkcell heeft Excentive Compensation Cockpit geselecteerd voor het beheren van haar commissie plannen voor 30.000 directe en indirecte verkoopmedewerkers binnen hun belwinkel en dealer netwerk.
Fabio Ronga, CEO van Excentive International, zegt: “Turkcell is een vooraanstaand bedrijf van wereldklasse en de marktleider in Turkije, een regio met een dynamisch groeiende economie. We zijn zeer blij dat Turkcell Excentive Compensation Cockpit geselecteerd heeft. Turkcell heeft dit gedaan na een grondig, 9 maanden durend, onderzoek van de ICM markt. Ons superieure product en onze diepgaande kennis en expertise van Sales Incentive Compensation binnen de telecom markt heeft ervoor gezorgd dat we door Turkcell als beste zijn verkozen.”
De eerste fase behelst het beheer van alle verkoop commissies van het lokale dealernetwerk van Turkcell voor zowel de zakelijke- als de consumentenmarkt. De vervolgfase zal de internationale uitrol van de Excentive Compensation Cockpit oplossing binnen Turkcell omvatten.
Fabio Ronga vervolgt: “Excentive Compensation Cockpit vormt een perfecte oplossing voor de verwerking van de massale hoeveelheden data waarmee Turkcell dagelijks te maken heeft. Excentive Turkije voert de implementatie uit in nauwe samenwerking met Microsoft. ”
OVER TURKCELL
Turkcell is het toonaangevende communicatie- en technologie bedrijf van Turkije met 33.9 miljoen postpaid en prepaid klanten en een marktaandeel van ongeveer 55% (per 30 september 2010). Turkcell biedt hoge kwaliteit data- en spraakdiensten aan ongeveer 80% van de Turkse bevolking door middel van haar 3G netwerk en aan 99,07% van de Turkse bevolking door middel van haar 2G ondersteund netwerk. Turkcell is een toonaangevende regionale speler en heeft belangen in internationale mobiele activiteiten in Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Georgië, Kazachstan, Moldavië, Noord-Cyprus en Oekraïne. Turkcell heeft ongeveer 60,4 miljoen abonnees (per 30 september 2010). Turkcell is genoteerd op de NYSE en de ISE.
Lees meer op www.turkcell.com.tr/en
OVER EXCENTIVE
Excentive is de eerste software aanbieder die gespecialiseerd is in TCM (Total Compensation Management). Van oudsher is Excentive een leverancier van Incentive Compensation Management (ICM) software. Excentive heeft haar ICM platform later uitgebreid naar SPM (Sales Performance Management) en EPM (Employee Performance Management). Excentive ondervangt derhalve alle aspecten op het gebied van beloning van zowel het interne- als externe netwerk in een en dezelfde oplossing. De Excentive oplossing is de enige die bedrijven toelaat om hun prestaties te verbeteren door het maximaliseren van het potentieel van alle vormen van beloning. Bij haar referenties is Excentive steeds van grote toegevoegde waarde als het gaat om het beheer van commissies en royalties maar ook bonussen, salaris- & competentie reviews en equity zoals stock options en free shares.
Meer over Excentive kunt u vinden op www.excentive.nl
Excentive is actief met vestigingen in de volgende landen:
Nederland | België | Frankrijk | Duitsland | Italië | Spanje |Turkije | Zwitserland | Groot-Brittannië | Verenigde Staten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nederland:
Marco van Oosterhout
Excentive Nederland BV
tel +31 (0)10 282 1603
marco.vanoosterhout@excentive.com
Noord Amerika:
Jeff Yoder
Excentive
tel +1 203-820-1032
jeff.yoder@excentive.com
Europa:
Corine Barbazanges
Excentive
tel + 33 (0)1 74 71 42 28
corine.barbazanges@excentive.com
Bron: http://www.persberichten.com/persbericht.aspx?id=62387

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here