7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Clifford Chance opent kantoor in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Advocatenkantoor Clifford Chance heeft vandaag aangekondigd dat zij haar activiteiten in de dynamische Turkse markt en de rest van Zuidoost-Europa verder uitbreidt met het openen van een kantoor in Istanbul. Het kantoor zal gaan samenwerken met Yegin Legal Consultancy (YLC), het gerenommeerde Turkse advocatenkantoor waarmee Clifford Chance is gelieerd en dat onder leiding staat van Mete Yegin. Simon Williams, partner in de finance praktijk in Londen, zal leiding gaan geven aan de Turkse vestiging.
Het kantoor in Istanbul zal officieel geopend worden in het voorjaar van 2011.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here