7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, december 5, 2023
No menu items!

ABC Consultancy biedt studenten stage mogelijkheden in Antalya

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Steeds meer studenten kiezen voor een stage in het buitenland. “Ook onder Turkse studenten is er een duidelijke toename zichtbaar” zegt Serhat Ören, bedrijfsconsulent bij ABC Consultancy in Antalya. Studenten met Turkse roots kiezen voornamelijk voor het land waar hun oorsprong vandaan komt, het land welke ze eigenlijk alleen van de vakanties weten.
De motieven voor een stage zijn dan ook duidelijk; hoe is het ‘echte’ leven in Turkije? Sommige studenten willen een leuke ervaring opbouwen en anderen denken er zelfs aan om in de toekomst terug te keren naar het land waar hun ouders geboren zijn.
 
“Wij hebben al jarenlang ervaring met stagiaires uit Nederland” benadrukt dhr. Ören maar eens. Alleen de afgelopen drie jaar al hebben zo’n 20 stagiaires een stage voltooid bij het bedrijf, dat zich ook voornamelijk op niet-Turkse klanten richt. Ook in 2011 gaat ABC door met het bieden van stageplekken. “Onze keuze gaat uit naar Turkse stagiaires uit Nederland omdat zij een mengcultuur van het Turks en Nederlands bezitten, net als ons bedrijf dat heeft! Daarin passen we goed in op elkaar”.
 
ABC Consultancy behoort tot de financieel – zakelijke en juridische dienstverleners in Turkije. De werkzaamheden beslaan een breed terrein van juridisch advies, rechtszaken, fiscaaladvies en financieel advies. Met Nederlands, Engels en Turks sprekende professionele adviseurs is ABC Consultancy actief bij het oplossen en begeleiden van bedrijfsproblemen en particulieren.
 
ABC Consultancy biedt stagemogelijkheden voor studenten van o.a. de studies Rechten, Bedrijfskunde, Economie, Marketing en Communicatie opleidingen. Tevens is ABC Consultancy een leerbedrijf welke erkend is door diverse internationale overheid (GO) en niet overheid organisaties (NGO).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here