7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Ikizdere en Firtina moeten geld verdienen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het water in Turkse rivieren mag niet meer zomaar stromen. In een paar jaar tijd moeten er meer dan 1500 waterkrachtcentrales komen. Correspondent Erdal Balci reisde naar het gebied aan de Zwarte Zee om te horen wat dat betekent.
In de Turkse hoofdstad verhaalt een kapper, die in zijn hele leven maar een keer naar het Zwarte Zee-gebied is gegaan, over die reis. Hij vertelt met een brede lach om zijn lippen, terwijl de dunne, zwarte haren van zijn klant naar de vloer dwarrelen: „Een vriend van mij uit militaire dienst drong erop aan dat ik zijn geboortestad zou zien. Ik ging erheen. Het hele gebied was zo steil dat, voordat ik bij zijn huis aankwam, mijn longen brandden van vermoeidheid. Er was een klein stukje land dat een beetje vlak was, maar daar mocht ik niet op staan omdat die sukkel precies daar zijn vader had begraven.”
Lees verder:
Bron: http://www.trouw.nl/groen/article3332595.ece/Ikizdere__en_Firtina_moeten_geld_verdienen__.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here