7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Atrium wikkelt relatie met Multi af

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vastgoedbedrijf Atrium European Real Estate heeft overeenstemming bereikt met Multi Investment over de aan- en verkoop van belangen in winkelcentra in Polen en Turkije. Dat maakte het bedrijf vrijdag bekend.
Atrium neemt voor 7,4 miljoen euro een belang van 49,9 procent in het Poolse winkelcentrum Koszalin over van Multi. Daarmee krijgt Atrium alle aandelen van het winkelcentrum in handen.
Tegelijkertijd verkoopt het zijn belang van 100 procent in het Turkse winkelcentrum Trabzon aan de investeerder. Deze transactie waardeert Trabzon op 115,7 miljoen euro.
Ontwikkelingsprojecten
Met deze deals en de overname van kleinere belangen in twee andere winkelcentra in Turkije en een in Bulgarije wordt Atrium geheel eigenaar van alle ontwikkelingsprojecten die het in samenwerking met Multi Investment deed.
De transacties zijn deel van de overeenkomst tussen Atrium en Multi om hun samenwerking op alle terreinen te ontbinden. Atrium wil hiermee alle ontwikkelingsprojecten in eigen hand krijgen.
Bron: http://www.beursgorilla.nl/nieuws-item.asp?titel=Atrium+wikkelt+relatie+met+Multi+af&story_ID=535242

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here