7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Toptennisster nieuw gezicht Turkish Airlines

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Toptennisster Caroline Wozniacki is het nieuwe gezicht van Turkish Airlines Business Class. De luchtvaartmaatschappij sloot een driejarig contract met de Deense tennisspeelster voor vertegenwoordiging in verschillende TV commercials en ondersteuning bij PR activiteiten.
De 20-jarige Caroline Wozniacki heeft zichzelf bewezen als veelbelovende jonge tennisspeelster. In 2010 werd ze door de Internationale Tennis Federatie uitgeroepen tot ‘ITF- wereldkampioen’ en naar verwachting zal zij in 2011 de Grand Slam Award in de wacht slepen. Tijdens de persconferentie van Turkish Airlines in Istanbul rondom de nieuwe samenwerking onderstreepte Wozniacki haar bijzondere ervaring met de thuishaven van Turkish Airlines: “In 2006 won ik in Istanbul mijn eerste toernooi, ik heb veel dierbare herinneringen.”
Turkish Airlines richt zich in 2010 nadrukkelijk op sportsponsoring. De luchtvaartmaatschappij sloot onder andere sponsorovereenkomsten met voetbalclubs Manchester United en FC Barcelona en is de officiële sponsor van Euroleague Basketball.
Bron: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=7345&s=0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here