7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Werelds meest luxe hotel afgesloten van elektriciteit

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

’s Werelds meest luxe hotel van 2010, het Mardan Palace Hotel in Turkije, is afgesloten van het elektriciteitsnetwerk nadat het de energierekening niet meer kon voldoen.
Op dit moment wordt het Mardan met generatoren van stroom voorzien, zo vertelde assistent manager Zeynep Fiskirma aan persbureau Bloomberg. Volgens de Turkse krant Takvim loopt de betalingsachterstand van het hotel op tot drie miljoen dollar.
Hotel Mardan Palace staat in de bekende Turkse badplaats Antalya en won afgelopen jaar bij de uitreiking van de World Travel Awards de titel ‘meest luxe hotel’.
De bouw van het luxieuze complex kostte bijna anderhalf miljard dollar, zo blijkt uit een eerder persbericht van het hotel. In mei 2009 opende ze haar deuren, in het bijzijn van internationale sterren als Paris Hilton, Richard Gere, Sharon Stone en Mariah Carey.
‘Tijd van overvloed’
Op haar website garandeert het hotel gasten een ’terugkeer naar de tijd van overvloed’. Volgens Takvim kostte het waarmaken van deze belofte het hotel maandelijks honderdduizenden euro’s aan energie.
Het paradijselijke hotel beschikt over het grootste zwembad in het Middellanse Zeegebied, tien restaurants, elf bars, en 546 kamers – waaronder twee koninklijke suites. Op de planning voor 2011 staat de aanleg van een 18-holes golfbaan.
Bron: http://www.telegraaf.nl/reiskrant/8599580/___s_Werelds_meest_luxe_hotel_afgesloten_van_elektriciteit__.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here