7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Corendon blijft bestemmingen uitbreiden in 2011

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Corendon komt in 2011 naast de nieuwe bestemming Macedonië ook met stedentrips naar onder andere Barcelona en Berlijn. Atilay Uslu: ‘Ik ben en blijf een Turkije-specialist, maar het klopt inderdaad dat wij steeds meer bestemmingen aanbieden’. Naast reeds genoemde bestemmingen zal Corendon in de zomer van 2011 onder andere ook Turkije, Griekenland, Egypte, Noord-Cyprus, Bulgarije en Tunesië aanbieden. In Barcelona heeft Corendon voor de duur van drie jaar twee bed & breakfast hotels met beiden vijf 2-persoonskamers garant gecontracteerd. Onder het concept ‘Casa di Barcelona’ wil de touroperator op deze manier voor jong en oud een ‘eigen’ huis bieden in de Catalaanse stad.
In Reisburo Actueel 39 die deze week verschijnt vertelt Atilay Uslu in een interview met Reisburo Actueel meer over zijn verwachtingen, doelen, de samenwerking met transavia.com en de nieuwe bestemmingen van Corendon.
Bron: http://www.reisburoactueel.nl/corendon-blijft-bestemmingen-uitbreiden-in-2011/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here