7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, december 5, 2023
No menu items!

Nederland krijgt luxe Turkse restaurantketen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De luxe Turkse franchiseketen Kosebasi komt naar Nederland. De eerste vestiging van het Turkse specialiteitenrestaurant opent in maart 2011 in Amsterdam. Kosebasi komt in het pand waar voorheen Restaurant Altmann was gevestigd aan de Amsteldijk in de hoofdstad.
 
Arne Altmann heeft zijn restaurant, waar chefkok Andres Delpeut de scepter zwaaide, in december 2010 verkocht. Altmann gaat zich volledig toeleggen op Le pain Quotidien. Dit is een Franse broodformulie die in augustus 2009 door Altmann naar Nederland werd gehaald.
De Nederlandse franchisenemer van Kosebasi is F. Kanalan. Hij wil de eerste vestiging in maart 2011 openen. Op de vraag of er meerdere vestigingen van Kosebasi komen, wil Kanalan geen antwoord geven. In Utrecht zit ook een restaurant met de naam Kosebasi maar dit behoort volgens Kanalan niet tot dezelfde keten.
Kosebasi heeft naast vestigingen in Turkije ook zaken in Griekenland (Athene), Verenigde Arabische Emiraten (Dubai en Mirdif), in Bahrein en Sao Paulo.
Bron: http://www.missethoreca.nl/1084294/restaurant/restaurant-nieuws/NederlandKrijgtLuxeTurkseRestaurantketen.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here