7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Judo-expert Willem Visser naar Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Willem Visser, de voorzitter van judovereniging Judo Ryu Maasduinen is het nieuwe jaar begonnen met een grote uitdaging. De Milsbekenaar is sinds 1 januari technisch directeur en algemeen manager van de Turkse Judo en Kurash Federatie.
Visser tekende onlangs een contract dat hem tot 1 september 2012 aan de Turkse bond verbindt, die qua ledenaantal tot de grootste judobonden ter wereld hoort. Willem Visser geldt internationaal als een vooraanstaand judoka wiens discipelen tot grote sportieve daden kwamen.
De werkzaamheden van Willem Visser, drager van de zevende dan (een niveau in de Japanse vechtsport), omvatten het samenstellen van het Turkse Olympische judoteam. Ook coacht hij zijn selectie en bereidt deze voor op grote internationale toernooien. Voorts heeft Visser de leiding over de nationale coaches van de Turkse Judo Kurash Federatie.
In november is Willem Visser toegetreden tot het selecte gezelschap mensen dat zich expert van de Internationale Judo Federatie (IJF) mag noemen. Wereldwijd zijn er slechts vijf experts die zich gedurende het hele jaar bezighouden met het internationale judo. In dit team houdt de Noord-Limburger zich hoofdzakelijk bezig met opleiding, coaching en organisatie.
Hoewel de vereniging Judo Ryu Maasduinen trots is op de carrièrestap die voorzitter Visser maakt, wordt diens vertrek ook betreurd. Zijn taak bij Judo Ryu Maasduinen wordt tijdelijk overgenomen door de voormalige internationaal topjudoka Hans Buiting.
Bron: http://oss.kliknieuws.nl/nieuws/115560/judo-expert-willem-visser-naar-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here